КОШНИЧКА

0 артикла

Комбинизон за еднократна употреба

Цена: 345.00ден
  • Код:
    1172
  • Тежина:
    0.100 кг

Комбинезонот за еднократна употреба е проектиран за заштита против штетна прашина "тип 5" и течен спреј "тип 6".

 

Тој е еластичен кај глуждевите и подлактиците, така што нуди повеќе удобност и слобода на движење при користење. Има специјално антистатичко покривало од двете страни и не пушта мов. Не е препорачливо да се пере, центрифугира и суши, чисти хемиски, бои и да се употребува повторно!

При работа со комбинезонот, користете и специјални заштитни обувки, очила и ракавици. 

Примена:

- Работа во градини/оранжерии

- Азбест инспекции

- Јагленов прав во електроцентрали

- Полирање на метал

- Чистење на згради и општо индустриско чистење

- Оддржување на машини и превозни средства

- Бојадисување

- Фармација

- Поставување на изолација

- Обработка на дрво

- Дегустација на храна и други

Да не се користи при:

- Контакт со тешки масла

- Искри или пламен

- Лесно запаливи течности

- Средини со високи механички ризици (гребнатини, посекотини)

- Контакт со штетни супстанци над тип 5/6

- Во условите на средини со прекумерна топлина

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Комбинизон за еднократна употреба или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови