КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Max - Fan 250 PRO series 1660 m3 - излезен / влезен вентилатор

Max - Fan 250 PRO series 1660 m3 - излезен / влезен вентилатор

Цена: 16,260.00ден
 • Код:
  1171
 • Тежина:
  4.500 кг

Max Fan Pro Series-втората генерација на Max Fan со подобрена 3D ротор-статор систем, за да биде поефективен и потивок. Дизајнот на вентилаторот го прави многу компактен и лесен за користење, така што адаптерот за вентилационите цевки е интегриран во монтажните држачи. Само треба да се монтира на адаптерот и потоа затегнете го вентилаторот со две завртки.

 

 • Вентилатор од највисок квалитет. 
 • Два степени на моќност за оптимална работа.
 • Тивок 3D ротор од нова генерација, мешани бои и елегантни пластични тела.
 • Компактен, лесен за монтажа, експлоатација и чистење.
 • Долг живот на уредот
 • 75w
 • 220-230V
 • 0.3A
 • Ф 250
 • прва брзина: 1470m3
 • втора брзина: 1660m3

 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 12-13кв.м.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

 

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Max - Fan 250 PRO series 1660 m3 - излезен / влезен вентилатор или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.

Нашите водечки брендови