КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ CAN ISO-MAX 160/430m3 - излезен/влезен вентилатор со 3 брзини

CAN ISO-MAX 160/430m3 - излезен/влезен вентилатор со 3 брзини

Цена: 18,160.00ден
  • Код:
    1166
  • Тежина:
    4.500 кг

Iso-Max се уникатна серија канални вентилатори, создадени да бидат ефективни, моќни и тивки. Системот на роторот и статорот, металниот корпус и специјалната изолација гарантираат ниска тежина, високи перформанси и ниско ниво на бучава.

 

Технички карактеристики:

- големина на отворот: 159mm
- дијаметар на корпусот: 231.6mm
- должина: 600mm
- моќност макс. 50W
- нивоа на бучава: на влезот 60dB, на излезот 60B, преку корпусот 49dB
- швајцарски мотор
- термозаштита
- можност за регулирање на вртежите
- лесна монтажа
- соодветен излезен вентилатор за просторија со димензии од околу 3-4кв. м.
 
 
 
 
Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.
 
Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете CAN ISO-MAX 160/430m3 - излезен/влезен вентилатор со 3 брзини или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.

Нашите водечки брендови