КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЗБОГАТУВАЧИ ВИТАМИНИ И ФОТОСИНТЕЗА Pentakeep super 250ml - комплекс од важни аминокиселини

Pentakeep super 250ml - комплекс од важни аминокиселини

Цена: 4,670.00ден
  • Код:
    1161
  • Тежина:
    0.300 кг

Не сите аминокиселини се ефективни за растенијата. PENTAKEEP-супер е со формула, која е со соодветна концентрација на 5-аминолевулинова киселина, која е многу ефективна за растително оживување.

PENTAKEEP-супер дододаток кој го регулира евентуалниот дисбаланс меѓу макро- и микроелементи.

- Повеќе раст
- Ги зголемува приносите
- Ја зголемува содржината на шеќер/кристали
- Го скратува периодот на одгледуавње
- Ја подобрува отпорноста на стрес
- Го потпомага растењето на растенијата под слаба светлина
- Ја подобрува отпорноста на студ
- Ја подобрува солената толерантност
- Компактен дизајн
- Повеќе фотосинтезата
- Го зголемува хлорофилот во растенијата.
 
 
 
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Pentakeep super 250ml - комплекс од важни аминокиселини или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: Едно шише PENTAKEEP-супер е доволно за 5000L раствор (Кога се разредува во 0.02%)

Нашите водечки брендови