КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА BlueLab Conductivity probe care - комплет за оддржување и чистeње на EC Тестер

BlueLab Conductivity probe care - комплет за оддржување и чистeње на EC Тестер

Цена: 1,310.00ден
  • Код:
    1160
  • Тежина:
    0.200 кг

Чистењето на сондата е еден од најважните моменти во работата со кој и да е Bluelab тестер.

Ако сондата не е исчистена, тоа влијае на точноста на отчитувањето.Bluelab Truncheon® и Bluelab сонди отчитуваат ниски вредности, кога сондата е загадена.

Чистењето на сондата е многу лесна задача и и го продолжува векот.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

 

 
 
 
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете BlueLab Conductivity probe care - комплет за оддржување и чистeње на EC Тестер или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови