Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА EC 1,4-PRO 300ml - калибрирачки раствор за EC тестер

EC 1,4-PRO 300ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 625.00ден
 • Код:
  112
 • Тежина:
  0.300 кг

За калибрирање на EC метар

 • Содржи 1x 300ml раствор за калибрација
 • Работи со сите мерни ЕС инструменти од сите производители
 • Пуфер р-р 1.413 µS/cm.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови