Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА GIB pH Buffer 7 300ml - калибрирачки раствор за pH тестер

GIB pH Buffer 7 300ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 625.00ден
 • Код:
  111
 • Тежина:
  0.250 кг

Пуферски раствор рН метар со точна и стабилна рН 7.0. рН-метар треба да се калибрира редовно, за да се осигура точно отчитување на рН.

Следете ги инструкциите, доставени со вашиот рН метар.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.