КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА GIB pH Buffer 4 300ml - калибрирачки раствор за pH тестер

GIB pH Buffer 4 300ml - калибрирачки раствор за pH тестер

Цена: 625.00ден
  • Код:
    110
  • Тежина:
    0.250 кг

Пуфер раствор рН метар со точна и стабилна рН 4.0. рН-метар треба да се калибрира редовно, за да се осигура прецизно отчитување на рН.

Следете ги инструкциите, доставени со вашиот рН метар.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација,правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови