КОШНИЧКА

0 артикла

AutoPot Easy2Grow 6 со 47L Резервоар

Цена: 7,780.00ден
 • Код:
  1131
 • Тежина:
  7.970 кг

Комплетот Easy2Grow е целосен систем, кој ви дозволува да го снабудувате вашето растение со вода храна без да ви биде неопходна пумпа,тајмер или струја.

Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива во вашите растенија. Со овој систем, ќе бидете во можност да ги одгледувате сите видови на растенија!

 

ПРЕПОРАЧАНИ СУБСТРАТИ:
1:1 почвата и перлит
1: 1 кокос и перлит
1: 1 почва и керамзит
1: 1 кокос и керамзит
1: 1 мин. и керамзит

 

Можете да користите било кој супстрат се додека е лесен, порозен и со стабилна киселост.

Вклучва:

 • 1x 47 литарски резервоар, покривка и гумени пломби од 6 мм.
 • 3x 2Pot тава и капак
 • 6x 8.5 литри садови
 • 3x вентил AQUA
 • 2x 6mm тапа
 • 6x root, контролни дискови
 • 6x матрица дискови
 • 1x 4 метри, 6mm црево
 • 1x 6мм голф-филтер
 • 3x 6 mm тојник
 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете AutoPot Easy2Grow 6 со 47L Резервоар или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови