КОШНИЧКА

0 артикла

AutoPot Easy2Grow 12 сo 100L Резервоар

Цена: 16,260.00ден
  • Код:
    1130
  • Тежина:
    14.400 кг

Комплетот Easy2Grow е целосен систем, кој ви дозволува да го снабудувате вашето растение со вода, храна без да ви биде неопходна пумпа, тајмер или струја.

 

Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива во вашите растенија. Со овој систем, ќе бидете во можност да ги одгледувате сите видови на растенија!

ПРЕПОРАЧАНИ СУБСТРАТИ:
1:1 почвата и перлит
1: 1 кокос и перлит
1: 1 почва и керамзит
1: 1 кокос и керамзит
1: 1 мин. и керамзит

 

Можете да користите било кој супстрат се додека е лесен, порозен и со стабилна киселост.

Вклучува:

- 1x затворач, 16 мм PE цевка
- 3x AutoPot Cross Connector, 16mm
- 3x 16 mm PE цевка, по линеарен метар 
- 3x AutoPot Easy2Grow 2Pot Extension Kit
- 1x автоматски адаптер резервоар со филтер,16 - 6 мм 
- 1x AutoPot FlexiTank, 100 L
 

Инструкции и видео

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете AutoPot Easy2Grow 12 сo 100L Резервоар или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 

Нашите водечки брендови