КОШНИЧКА

0 артикла

AutoPot Easy2Grow 4 со 47L Резервоар

Цена: 5,190.00ден
  • Код:
    1127
  • Тежина:
    5.970 кг

Комплетот Easy2Grow е целосен систем, кој ви дозволува да го снабудувате вашето растение со вода, храна без да ви биде неопходна пумпа,тајмер или струја.

 

Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива во вашите растенија. Со овој систем, ќе бидете во можност да ги одгледувате сите видови на растенија!

 

ПРЕПОРАЧАНИ СУБСТРАТИ:
1:1 почвата и перлит
1: 1 кокос и перлит
1: 1 почва и керамзит
1: 1 кокос и керамзит
1: 1 мин. и керамзит

 

Можете да користите било кој супстрат се додека е лесен, порозен и со стабилна киселост.

Вклучва:

- 1x AutoPot Easy2Grow резервоар со капак - 47 L, и гумен печат- 6мм
- 1x AutoPot Easy2Grow филтер, 6 мм за 30 и 47 L резервоари
- 2x AutoPot Easy2Grow T-парче - 6 мм
- 2x AutoPot Easy2Grow 2Pot Extension комплети

 

 

Инструкции и видео

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете AutoPot Easy2Grow 4 со 47L Резервоар или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови