Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КОНТРОЛЕРИ Relaix 30 - дигитален Тајмер со 6 програми

Relaix 30 - дигитален Тајмер со 6 програми

Цена: 935.00ден
 • Код:
  108
 • Тежина:
  0.500 кг

Програмирачки дигитален тајмер-контакт (дневно/седмично) со 6 програми.

 

Можност да вклучува и исклучува ел.уреди во домаќинството на секоја 1 минута (чекор-1 мин.).24 часовно eлектронско реле за време.Лесен за програмирање со до 8 вкл/искл. на ден или 56 вкл/искл. во седмица.Голем LCD дисплеј со вградена батерија.

 
- Функција "Random" по случаен принцип)
- Функција "Летно време"
- Тајмер за обратно одбројување од 1 мин. до 10 часа
- Вградена NiMH акумулаторска батерија за автономна работа до 100 часа.

   

Технички карактеристики:

- U = 220-240 V
- AC /50Hz
- I = 16 A;  
- P = 3000 W

 

Тестерите се важни мерни инструменти во градинарството.Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени.

 
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови