КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Jungle Juice Grow A+B 1L - минерално ѓубриво за раст

Jungle Juice Grow A+B 1L - минерално ѓубриво за раст

Цена: 930.00ден
 • Код:
  2012
 • Тежина:
  2.300 кг

Во процесот на подобрување на ефикасноста на растенијата, Advanced Nutrients обезбедува двокомпонентна исхрана - Jungle Juice A + B.

Двокомплонентниот Jungle Juice  подобро ги користи елементите од NPK, како и дополнителни минерали кои на растенијата им даваат значајна предност. Богат со азот, фосфор, калиум и секундарни минерали потребни за растенијата што растат, што резултира со енергичен раст во текот на вегетативната фаза.
 
 
Придобивки:
 • Висококвалитетна, едноставна примена!
 • Дел А, 4-0-0 NPK; Дел Б, 2-2-6.
 • Одржува совршен развој на коренот .
 • Ефектен и достапен.
 • Резултатите се потврдени од лаборатории и научни списанија.
 • Нема да го промени постојниот рН.

 

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на користење: 

 • 1 ml од секој дел A и B на 1 литар вода.
 • За расади 2 ml A и B на литар вода во текот на целиот период на раст.

Нашите водечки брендови

Нови продукти