КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Jungle Juice Grow 5L - минерално ѓубриво за раст

Jungle Juice Grow 5L - минерално ѓубриво за раст

Цена: 1,100.00ден
 • Код:
  1114
 • Тежина:
  5.300 кг

Jungle Juice Grow е минерално ѓубриво богато со азот, фосфор, калиум и секундарни минерални материи, неопходни за растенијата, што резултира со енергичен раст за време на вегетативната фаза

Предности:

 • Висок квалитет,едноставен за употреба!
 • Одржува совршен и правлилен развој на коренот. 
 • Ефикасно и прифатливо.
 • Резултатите се потврдени од лаборатории и научни списанија.
 • Нема да го промени постоечкиот рН.

 

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Jungle Juice Grow 5L - минерално ѓубриво за раст или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Не се мешаат концентрираните производи. Прво се раствара Bloom, потоа се додава Micro и добро се меша 30 секунди до 1 минута и на крај се додава Grow и повторно се промешува смесата и тогаш се аплицира.

 

Нашите водечки брендови