КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Iguana Juice Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање

Iguana Juice Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање

Цена: 1,490.00ден
 • Код:
  1113
 • Тежина:
  1.150 кг

Iguana Juice Bloom 100% органско еднокомпоненто ѓубриво, кое што е целосно растворливо. Organic Iguana Juice (3-1-3) е тестирани и покажал исклучителни додатоци во текот на цветниот циклус. Цветот и резултатите низ фазата на цветањето е импресивен! Достигнува блиску до легендарната формула 2+.

Моќна комбинација од 100% органски (OIM) соединенија. Iguana Juice промовира силно разгранување, голем и стабилен коренов систем и го подготвува растението за цветниот циклус.

Доколку преферирате да одгледувате со органско ѓубриво кои содржат специјално формулиран, разновиден спектар на основни, секундарни и аминохелатни микроелементи Iguana Juice Organic OIM Bloom e нутриент кој ги содржи точните преопорции и концентрации на основните елементи за обилно цветање.

 

Единствената 100% органска OIM хранлива материја кој ги содржи сите макро и микро елементи, како и други кофактори, неопходни за оптимален раст и принос.

Содржи слатководен течен рибен хидролизат и екстракт од квасец, кој е богат со микронутриенти, микроелементи, витамини и 20L- аминокиселини, односно сите градливи елементи на растот на растението.

 

 • Постепено ги снабдува сите хранливи елементи, од коишто вашето растение има потреба на подолг временски период 
 • Содржи лигносулфонати за зголемување на ефективната епсорција.

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Iguana Juice Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба:

Се мешаат 3,5 ml на литар вода. Мешајте добро за да ги нахраните вашите растенија со сите потребни нутриени што ги содржи ова ѓубриво, растенијата целосно ќе се во топ форма со овој производ и цветовите ќе си ја добијат потребната големина форма мирис и квалитет!

Состав рибја база, екстракт од крил, јока екстракт, брашно од алги и екстракт од луцерка.

Гарантиран состав:

 • Вкупен азот (N) - 4.0% - (4,0% водорастворлив органски азот)

 • Слободен фосфат (P2O5) - 3.0%

 • Растворлив калиум (K2O) - 6.0

Нашите водечки брендови