КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА BIOBIZZ СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Acti Vera 500ml - органски стимулатор за 'ртење / раст / цветање

Acti Vera 500ml - органски стимулатор за 'ртење / раст / цветање

Цена: 870.00ден
 • Код:
  1108
 • Тежина:
  0.550 кг

Acti Vera е органски ботанички активатор кој го заштитува имунолошкиот систем, го покачува метаболизмот и ја подобрува апсорпцијата на хранливи материи.

Од растенија, за растение, со одлично како внатрешно, така и надворешно дејство. Резултатот - здраво и убаво растение! Acti Vera e "активатор". При користењето на препорачаните дози во точното време, овој производ ќе започне да работи за растението, а како резултат ќе добие поголем дотур на хранливи материи, подобрување на имунолошкиот систем и осигурување на подобар раст, цветање и производство на плодови.  Acti · Vera ™ го упростува пропуштањето на храниливите материи, благодарение на ензимите кои ги содржи (до овој момент, 18 ензими се научно докажани дека се присутни во содржината на производот!).

 

Бенефиции:

 • Заштита - го активира имунолошкиот систем
 • Го стимулира 'ртењето
 • Го зголемува растителниот метаболизам и ја подобрува апсорпацијата на хранливите материи
 • Ги разбива сложните шеќери
 • Се користи за хранливи култури, плантажи, повеќе годишни, декоративни растенија
 • Се користи во фази на раст и цветање за да се стимулира допонително вегетацијата и цветањето
 • Корисен како на затворено, така и на отворено
 • Може да се користи и како спреј
 • 100% органски!

 

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на употреба:

 • Полевање: Користете 5ml/L, со секое поливање за време на фазите раст и цветање.
 • Фолијарен спреј: Применете 1-2ml/L за време на растење до втората седмица на цветањето.

 

 

Нашите водечки брендови

Нови продукти