КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ЦИРКУЛАЦИОНИ ВЕНТИЛАТОРИ HURRICANE BOX FAN Kyt-30 - вентилатор за циркулација на воздухот

HURRICANE BOX FAN Kyt-30 - вентилатор за циркулација на воздухот

Цена: 2,040.00ден
  • Код:
    1104
  • Тежина:
    2.600 кг

Квалитетен вентилатор за циркулација што ја ротира предната решетка и не го вози целиот вентилатор, со што штеди на енергија. Тој има три поставки за брзина, а вградениот тајмер ви овозможува да го контролирате / деактивирате вентилаторот. Со своите висококвалитетни мотори и нискиот шум, овој вентилатор ќе работи без напор за долго време.

 

  • должина: 30см

  • 50W

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Целта на циркулационите вентилатори е да го циркулираат воздухот во просториите за одгледување, со што ќе се обезбеди движење на свеж воздух и негова добра размена.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HURRICANE BOX FAN Kyt-30 - вентилатор за циркулација на воздухот или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови