КОШНИЧКА

0 артикла

FANLINE/AIRTECH FAN FCT-1500 - контролер+термостат 1500 W

Цена: 5,155.00ден
  • Код:
    1097
  • Тежина:
    0.250 кг

Со овој контролер вашата просторија за одгледување,ќе биде непрекинато под контрола и воздушниот проток ќе биде зависен од температурата.

 

Контролерот дозволува на излезниот вентилатор да работи при минимална брзина, така да климата да биде полесна за контролирање.Кога ќе се достигне температура, различна од зададената, моќността на вентилаторот ќе се зголеми / намали, за да ја достигне претходно зададената брзина и кога тоа ќе се случи, вентилаторот ќе работи на минимална поставеност.Треба да се одбележи, дека при користењето на овој уред, леен шум може да се појави во вентилаторот кога тоj е намален.

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете FANLINE/AIRTECH FAN FCT-1500 - контролер+термостат 1500 W или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови