КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЗБОГАТУВАЧИ СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И КОРЕНОВ СИСТЕМ Liquid Oxygen 1L - за чистење на кореновата зона

Liquid Oxygen 1L - за чистење на кореновата зона

Цена: 1,040.00ден
  • Код:
    1095
  • Тежина:
    1.100 кг

Водородниот пероксид претставува молекула која е од основно значење за животот, кој учествува во сите метаболички процеси кај растенијата и животните.

 

Liquid Oxygen содржи 17,5% водороден пероксид. Тој е многу нестабилна течност и бара внимателно ракување. Се употребува секојдневно за подобри резултати според посоченото дозирање на пакувањето. При заболување на корените, кога ќе станат кафеави се прави измивање со дупло поголема доза. Нестабилната молекула на H2O2 се распаѓа скоро веднаш и ги одделува кислородни атоми, а тие ги убиваат сите патогени и бактерии. Корените стануваат бели и здрави.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Liquid Oxygen 1L - за чистење на кореновата зона или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена: Додавајте во садот секојдневно по 5мл на 10литри од обемот на садот. Ако не е можно да го додавате толку редовно, може да се додава два до три пати седмично по 1мл на литар. Размешајте добро!Измешајте го неопходното количество Liquid Oxygen со млака вода пред да се додаде во садот за напојување.

Внимание! Производот да се чува подалеку од деца и животни, да се пази од контакт со очите - најдобро да се користат заштитни очила, гумени или пластилчни ракавици, просторијата да е со добра вентилација.

Нашите водечки брендови