КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Мајстор Производител"

Пакет "Мајстор Производител"

Цена: 7,370.00ден
  • Код:
    1091
  • Тежина:
    2.650 кг

Земјоделците кои го совладале производството на квалитетни култури и сакаат да постигнат максимален принос, ќе останат задоволни со овој пакет!

 

Производите вклучени во пакетот "Главен Производител" се моќни растителни стимулатори кои ја зголемуваат тежината на културите и го намалуваат времето до бербата. Овие моќни засилувачи исто така значително ќе го зголемат производство на масло, ќе поттикнат посилен и побрз одговор во фазата на цветање истовремено ќе создадат растенија кои се поотпорни на стрес од поинтензивно одгледување. Комбинирани со хранливите материи и додатоци вклучени во пакетите "Љубители", "Експерт" и "Професионалци", ќе го добиете целосниот комплет за вешто добивање максимални приноси и одлични жетви без никаков проблем! Пакетот се комбинира со пакетите:  Пакет "Љубител - Grow Bloom Micro"Пакет "Љубител - Sensi"Пакет "Љубител - Conni Bloom"Кога додавате експертски пакет и професионален пакет и некој од Lover пакетите, може да се направи подобрување во приносот и до 49%!

 

Пакетот вклучува:

 

- Bud Ignitor 250mlспецијална патентирана формула со совршено избалансирани компоненти за спектакуларни цветови и пупки! Употребете го Bud Ignitor во текот на првите две недели од цветањето. Обезбедува сварлива форма на калиум карбонат, калиум фосфат, калиум сулфат. Како резултат на неговата употреба ќе ги зголемите цветовите и пупките од вашите растенија за 30-55%. Можете да добиете растение од врвот до дното со цвеќиња и пупки! И затоа, импресивни резултати со малку напор!

 

- Rhino Skin 1L - ги заштитува растенијата од прекумерно губење на вода во топли и суви услови и поттикнува посилна отпорност на лисните болести и инсектите како што се пајаци. Соединенијата брзо се усвојуваат од растенијата и создаваат ефективна бариера помеѓу растението и штетата од околината и инсектите. Силикатот во составот се пренесува од растението во простори помеѓу растителните клетки и клеточниот ѕид, со што се создаваат постабилни и поздрави растителни клетки со тоа и помалку маки за земјоделецот!

 

- Bud Factor X 1Lпроизвод изграден под слоганот "Никогаш не е предоцна да се добие максимален принос". Содржината на есенцијалните масла е еден од факторите за квалитетен принос. Вкусот, мирисот - зависи од внесот на есенцијални масла во последната недела од цветањето. Bud Factor X содржи биолошки активни компоненти кои ја зголемуваат способноста на растенијата да развиваат смоли и есенцијални масла. Компонентата Bud Factor X исто така има за цел да ги зголеми приносите не само да ја зголеми нивната вредност.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Мајстор Производител" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

Bud Ignitor: 2ml/L во првите две недели

Rhino Skin: 2ml/L од 1-ва до 6-та недела

Bud Factor X: 2ml/L од 1-ва до 6-та недела

Нашите водечки брендови