КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Професионалец"

Пакет "Професионалец"

Цена: 5,115.00ден
  • Код:
    1090
  • Тежина:
    2.650 кг

Земјоделците кои го совладале начинот на кој се применуваат различни засилувачи ќе можат да ја следат зголемената програма за принос со примена на дополнителни 3 стимулатори!

 

Специјалната комбинација од бактерии, ензими, јаглехидрати и витамини, гарантираат дека вашите култури ќе бидат со повисок принос. Пакетот се комбинира со пакетите:  Пакет "Љубител - Grow Bloom Micro"Пакет "Љубител - Sensi"Пакет "Љубител - Conni Bloom". При додавање на Пакетот "Експерт" до пакетот "Професионалец" и некои од пакетите "Љубител", можен е скок на приносот до 33%!
 
 
Пакетот вклучува:
 
 
- Tarantula 250ml100% органски производ (OMRI and OIM Certified) да ја модифицира коренската зона која се состои од повеќе од 13 корисни бактерии и микроорганизми, различни од оние во Voodoo Juice. Tarantulа создава биодиверзитет во коренот, го зголемува и го подобрува процесот на апсорпција на вода и хранливи материи.
 
 
- Nirvana 1L100% Органски био-стимулатор за цветање! Содржи екстракти од сите познати амино киселини, растителни екстракти и хормони. Го подобрува процесот на метаболизмот. Цветовите ќе бидат поголеми, а квалитетот ќе биде највисок.
 
 
- Sensizym 1L несертифицирана органска течност која се состои од над 80 специфични дигестивни ензими кои се користат за здроби на микроорганизми во повеќе сварлива форма. Дигестивните ензими кои се наоѓаат во Sensizym делуваат како катализатор за забрзување на распаѓањето на мртвата органска материја.
 
 
 
 
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Професионалец" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

Tarantula: 2ml/L во првите две недели

Nirvana: 2ml/L од 3-та до 6-та недела

Sensizym: 2ml/L од 1-ва до 6-та недела

Нашите водечки брендови