Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Easy Roller - ролери

Цена: 690.00ден
 • Код:
  105
 • Тежина:
  0.500 кг

Easy Roller е корисна алатка за закачување на вашите светла.

 

Предноста на Roller Easy Roller е дека можете лесно да ги обесувате вашите светилки / рефлектори на одредена висина. Дизајниран за максимална тежина од 5 kg. Ова е доволно за повеќето светилки. 

 

- Комплет од 2 
- 5 килограми макс. Тежина 
- Со линија од еден метар 
 

Ролните имаат крила за навртување, така што можат да се заклучат кога ќе се постигне саканата висина.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.