КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Експерт"

Пакет "Експерт"

Цена: 4,340.00ден
  • Код:
    1089
  • Тежина:
    2.650 кг

Идеален за производители кои стекнале одредено искуство и имале успешни култури, како и за производители кои го завршуваат нивото "Љубител", и сакаат поголеми приноси.

 

 
За да се зголеми културата во просек за 17% повеќе, Пакетот "Експерт" за одгледување вклучува три дополнителни производи. Овиe производи дополнително ја зајакнуваат коренovata маса, ја подобруваат отпорноста на болести и го стимулираат навлегувањето на хранливите материи преку зголемување на нивото на енергија ќе го обезбеди најдобриот вкус, вкус и принос.Пакетот се комбинира со некои од пакетите за цветање - 
 
 
Пакетот вклучува:
 
 
- Piranha 250ml100% органски производ (OMRI and OIM Certified) за модифицирање на кореновата зона, содржи 11 корисни спори на габи. Го стимулира растот на коренот и придонесува за зголемување на внесот на вода и хранливи материи. Колониите на габи може да се видат како "влакна" на површината на коренот и може да ја зголемат кореновата маса до 700%. 
 
 
- Bud Candy 1Lго подобрува вкусот и аромата на вашето растение. Неверојатна тежина, совршен вкус и арома на приносот. Ова е 100% органски цветен стимулатор кој обезбедува енергија за вашите растенија кога е тоа најмногу им е потребно
 
 
- Flawless Finish 1LAdvanced Nutrients Flawless Finish е научно развиен за да помогне во измивање на акумулираните хранливи материи во цвеќињата и лисјата. Во различни култури каде што вкусот и интегритетот се важни, Flawless Finish го отстранува хемискиот остаток и дава подобар вкус.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Експерт" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

Piranha: 2ml/L во 1-ва и 2-ра недела

Bud Candy: 2ml/L од 1-ва до 6-та недела

Flawless Finish: 2ml/L во 7-ма недела

Нашите водечки брендови