КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Љубител - Grow Bloom Micro"

Пакет "Љубител - Grow Bloom Micro"

Цена: 8,820.00ден
  • Код:
    1085
  • Тежина:
    6.650 кг

Совршен сет за нови производители или производители навикнати на основните програми за храна. Пакетот е погоден за фазата на цветање и е дел од програмата "Повисоки приноси" на Advanced.

 

Пакетот се комбинира со некои од основните ѓубрива серија за фазата на цветни - како што е прикажано на дијаграмот!

Пакетот вклучува:

 

pH Perfect Grow/Micro/Bloom 1LГи обезбедуваат потребните макроелементи (азот, фосфор, калиум, калциум, магнезиум) за секоја фаза на растителниот свет. Апсорпцијата на хранливи материи се зголемува на моменти и растението расте побрзо и поквалитетно. 20% поефикасни од конкурентските производи!

 

В-52 1Lсупер енергија за вашите растенија! Содржи витамин В-1, хумусни киселини, алги и други состојки за интензивен раст на растенијата, дури и под стресни растечки услови. В-52 го стимулира растот на корените, со што се овозможува апсорпција на хранливи материи и микроелементи. 

 

Big Bud 1L -  производ кој нема аналоген во светот, со единствена формула. Бројни студии покажаа дека користењето на Big Bud дава резултати кои се водат во споредба со ѓубривата на други производители. 

 

Overdrive 500ml - интензивна и исклучително сложена мешавина од извори на фосфор и калиум. Overdrive е дизајниран да генерира дополнителна тежина и волумен и произведува високо квалитетен плод со висока содржина на масло.

 

Voodoo juice 250ml - Содржи 6 видови на корисни бактерии,  кои ги зголемуваат виталните функции на растението и пред сè, ја зголемуваат кореновата маса. 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Љубител - Grow Bloom Micro" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

pH Perfect Grow/Micro/Bloom 1L: 4ml/L за време на првите 6 недели

B-52: 2ml/L од 3-та до 6-та недела

Big Bud: 2ml/L од 2-ра до 4-та недела

Overdrive: 2ml/L за време на 5-та и 6-та недела

Voodoo juice: 2ml/L за време на првите 2 недели

Нашите водечки брендови