КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Љубител- Conni Bloom"

Пакет "Љубител- Conni Bloom"

Цена: 9,570.00ден
  • Код:
    1084
  • Тежина:
    5.500 кг

Совршен сет за нови производители или производители навикнати на основните програми за храна. Пакетот е погоден за фазата на цветање и е дел од програмата "Повисоки приноси" на Advanced.

 

Пакетот се комбинира со некои од основните серии на ѓубрива за фазата на цветање - како што е прикажано на дијаграмот!

 

Пакетот вклучува:

 

 pH Perfect Connoisseur Bloom A + B 2 x 1L - Улитарски премиум производ за фазата на цветање. Содржи разновидна низа на елементи и амино киселини за клеточниот метаболизам кој го менува циклусот на природен раст на клеточно ниво, го забрзува растот и цветањето. 

 

В-52 1Lсупер енергија за вашите растенија! Содржи витамин B-1, хумусни киселини, алги и други состојки за интензивен раст на растенијата, дури и под стресни растечки услови. B-52 го стимулира растот на корените, со што се овозможува апсорпција на хранливи материи и микроелементи. 

 

Big Bud 1L -  производ на кој нема аналоген во светот, со единствена формула. Бројни студии покажаа дека користењето на Big Bud дава резултати кои се водат во споредба со ѓубривата на други производители. 

 

Overdrive 500ml - интензивна и исклучително сложена мешавина од извори на фосфор и калиум. Overdrive е дизајниран да генерира дополнителна тежина и волумен и произведува високо квалитетно плодови со висока содржина на масло.

 

Voodoo juice 250ml - Содржи 6 видови на корисни бактерии, кои ги зголемуваат виталните функции на растението и пред сè, ја зголемуваат кореновата маса. 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Љубител- Conni Bloom" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

pH Perfect Connoisseur Bloom A + B 2 x 1L: 4ml/L во текот на првите 6 недели

B-52: 2ml/L од 3-та до 6-та недела

Big Bud: 2ml/L од 2-ра до 4-та недела

Overdrive: 2ml/L за време на 5-та и 6-та недела

Voodoo juice: 2ml/L за време на првите две недели

Нашите водечки брендови