КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Комплет "Вегетација - Conni Grow"

Комплет "Вегетација - Conni Grow"

Цена: 6,190.00ден
  • Код:
    1083
  • Тежина:
    3.750 кг

Комплетот "Вегетација - Conni Grow" ги содржи сите потребни ѓубрива за да ги задоволи потребите на растенијата за време на периодот на раст.

 

Комплетот вклучува:

 

- pH Perfect Connoisseur Grow A+B 1L - Висококвалитетно двокомпонентно ѓубриво за фазата на раст. Безбеден е, лесен за употреба и тестиран во стотици хидропониски системи кои покажуваат неверојатни резултати!

 

В-52 1Lсупер енергија за вашите растенија! Содржи витамин B-1, хумусни киселини, алги и други состојки за интензивен раст на растенијата, дури и под стресни растечки услови. B-52 го стимулира растот на корените, со што се овозможува апсорпција на хранливи материи и микроелементи. 

 

Voodoo juice 250ml -Содржи 6 видови на корисни бактерии,  кои ги зголемуваат виталните функции на растението и пред сè, ја зголемуваат кореновата маса. 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

pH Perfect Connoisseur Grow A+B 1L: 4ml/L за време на првите 4 недели

B-52: 2ml/L за време на првите 4 недели

Voodoo juice: 2ml/L за време на првите 2 недели

Нашите водечки брендови

Нови продукти