КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Пакет "Љубител - Sensi"

Пакет "Љубител - Sensi"

Цена: 8,290.00ден
  • Код:
    1082
  • Тежина:
    5.500 кг

Совршен сет за нови производители или производители навикнати на основните програми за храна. Пакетот е погоден за фазата на цветање и е дел од програмата "Повисоки приноси" на Advanced.

 

Пакетот се комбинира со некои од основните серии на ѓубрива за фазата на цветање - како што е прикажано на дијаграмот!

 

Sensi Bloom A+B 1L -   неверојатно 2-компонентно ѓубриво за фазата на цветање на растенијата. Користете Perfect Sensi Bloom pH ако го сакате најдоброто за вашите скапоцени растенија!

 

В-52 1Lсупер енергија за вашите растенија! Содржи витамин B-1, хумусни киселини, алги и други состојки за интензивен раст на растенијата, дури и под стресни растечки услови. B-52 го стимулира растот на корените, со што се овозможува апсорпција на хранливи материи и микроелементи. 

 

- Big Bud 1L производ на кој нема аналоген во светот, со единствена формула. Бројни студии покажаа дека користењето на Big Bud дава резултати кои се водат во споредба со ѓубривата на други производители. 

 

- Overdrive 500mlинтензивна и исклучително сложена мешавина од извори на фосфор и калиум. Overdrive е дизајниран да генерира дополнителна тежина и волумен и произведува високо квалитетни плодови со висока содржина на масло.

 

Voodoo juice 250ml -Содржи 6 видови на корисни бактерии, кои ги зголемуваат виталните функции на растението и пред сè, ја зголемуваат кореновата маса. 

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Пакет "Љубител - Sensi" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

Sensi Bloom  A+B: 4ml/L за време на првите 6 недели

B-52: 2ml/L од 3-та до 6-та недела

Big Bud: 2ml/L од 2-ра до 4-та недела

Overdrive: 2ml/L за време на 5-та и 6-та недела

Voodoo juice: 2ml/L за време на првите 2 недели

Нашите водечки брендови