Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Рефлектор за 2xCFL сијалици

Рефлектор за 2xCFL сијалици

Цена: 6,850.00ден
 • Код:
  103
 • Тежина:
  6.000 кг

Рефлектор кој одговара за две сијалици од типот CFL

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови