КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS Комплет "Вегетација"

Комплет "Вегетација"

Цена: 5,440.00ден
  • Код:
    1066
  • Тежина:
    4.900 кг

Комплетот "Вегетација" ги содржи сите потребни ѓубрива за да ги задоволи потребите на растенијата за време на периодот на раст.

 

Комплетот вклучува:

 

- pH Perfect Grow/Bloom/Micro x 1L -Основни ѓубрива за раст, цветање + сите потребни микроелементи комбинирани во серија која го регулира pH на хранливиот раствор!

 

- В-52 1L- супер енергија за вашите растенија! Содржи витамин В-1, хумусни киселини, алги и други состојки за интензивен раст на растенијата, дури и под стресни растечки услови. В-52 го стимулира растот на корените, со што се овозможува апсорпција на хранливи материи и микроелементи. 

 

- Voodoo juice 250ml - Содржи 6 видови на корисни бактерии, кои ги зголемуваат виталните функции на растението и пред сè, ја зголемуваат кореновата маса. 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Комплет "Вегетација" или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

Grow/Bloom/Micro: 4ml/L за време на првите 4 недели

B-52: 2ml/L за време на првите 4 недели

Voodoo juice: 2ml/L за време на првите 2 недели

Нашите водечки брендови