КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КАНАЛИ ЗА ВОЗДУХ Aluvent 200mm - 1m -алуминиумски воздуховод без волна

Aluvent 200mm - 1m -алуминиумски воздуховод без волна

Цена: 380.00ден
  • Код:
    1061
  • Тежина:
    0.500 кг

Алуминиумски еластичен воздуховод, специјално дизајниран да ги задоволи барањата за висока аеродинамична ефикасност и издржливост.

 

  • Изработен од огноотпорен материјал отпорен на корозија

  • Мазна внатрешност, максимална работна температура 250 C. 

  • Гаранција: 24 месеци 

 

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Целта на воздуховодите е да го изнесат воздухот од просторијата за одгледување. Нивата дополнителна функција е апсорција на бучавата. 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Aluvent 200mm - 1m -алуминиумски воздуховод без волна или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови