Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Stucco - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Stucco - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Цена: 1,000.00ден
 • Код:
  101
 • Тежина:
  0.815 кг

Овој рефлектор се карактеризира со својата апсолутна стабилност. 

 

Детали: 

- Материјал: Stucco (86% рефлектирачка способност) 

- Големина 47 cm x 47 cm

- фасонка Е40

- за сијалици 400/600W HPS/MH

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

 
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.