КОШНИЧКА

0 артикла

Како да си направам нарачка?

КАКО ДА НАПРАВАМ НАРАЧКА?

Саитот GrowshopMania Ви препорачува 4 начина на нарачка:

- Експресна/Брза нарачка

- Нарачка како гостин

- Нарачка со регистрирање-регистрација

- Влез со facebook профил 

ЕКСПРЕСНА НАРАЧКА:

Нај брзиот тип нарачка! Изискува пополнување на  3 полиња: Име, Телефон и Адреса, после кое што наш вработен ќе направи контакт со Вас во рамките на работниот ден.


НАРАЧКА КАКО ГОСТИН 

Тој тип на нарачки бара само да се пополнат неколку полиња и најважно од се е да ни оставите тел на кои може да оствариме контакт.Останатот е на нас.

Ви Благодариме на разбирањето.Обрнете внимание на полињата кои што мора да се пополнат.И со тој финален чекор, нарачката ќе Ви биде успешно завршена!

НАРАЧКА СО РЕРЕГИСТРАЦИЈА:

Нарачка со регистрација е лесен и по редослед на нештата мнгогу брза метода за регистрирање.Бара еднокрано пополнување на Вашите податоци, а потоа автоматски пополнете ги полињата за најава со е-поштата за која сте се пријавиле.


ВЛЕЗ  СО FACEBOOK

При изборот на влез со facebook, системот автоматски ги пополнува полињата со податоците од от Вашиот facebook Профил.Един удобен и лесен начин на правенње на нарачка!