КОШНИЧКА

0 артикла

ПОВЕЛЕТЕ ВО НОВАТА ПРОДАВНИЦА ВО СОФИЈА!

Дата: 2016-11-16

Семејството  на GrowshopMania се зголеми со нова продавница во град. Софија! Ве молиме тука може да не посетите жк. Лозенец, ул. "Николай Лилиев" №10 и да ги искористите нашите тековни промоции, атрактивни понуди и разумни цени! Продавницата располага со богат асортиман, дискретна локација и пријатен ентериер, како и тим од професионалци кои ви стојат на располагање.Благодариме што не избравте нас!

Екипата на  GROWSHOPMANIA

Нови продукти