КОШНИЧКА

0 артикла

ХИДРОПОНСКИ/АЕРОПОНСКИ/АКВА/СИСТЕМ ЗА НАВОДНУВАЊЕ

Богат и современ избор на хидропонски, воздушни и системи за наводнување, како и дополнителна опрема за нив, да дизајнираме одличен систем во кој што вашите растенија ќе растат беспрекорно!

 

Капка по капка наводнување

 

КАПКА ПО КАПКА НАВОДНУВАЊЕ (272)

GrowMax Water - филтри со активен јаглен и системи за обратна осмоза

четири сини системи за обратна осмоза

СИСТЕМИ ЗА ПРЕЧИСТУВАЊЕ НА ВОДА (41)

Со воведувањето на системите за наводнување, вниманието се фокусира на подобрување на процесот на наводнување, а не како што е сега, само на транспорт на вода во обработливо земјиште. Иновацијата придонесува за подобрување на ефикасната потрошувачка на вода, регулацијата на водните ресурси и придобивките од продуктивноста.

комплект маркучи за напояване

СИСТЕМИ ЗА НАВОДНУВАЊЕ (3)

Хидропонските градини се оптимален начин за одгледување на широк спектар на растенија од повеќе причини. Прво, растенијата кои растат во овие неосновани места не се подложни на пестициди кои лесно можат да ја нападнат обичната градина однадвор. Второ, растенијата можат да растат во помали простори, бидејќи овој метод овозможува културите да растат заедно беспрекорно или дури да растат во вертикална форма.

черни саксии пълни с керамзит

ХИДРОПОНСКИ СИСТЕМИ (27)

Autopot хидропонските системи се комплетен систем кој ви овозможува снабдување на вашите растенија со вода и храна без пумпи, тајмери или електрична енергија. Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива. Со овој систем ќе бидете во можност да ги растете сите видови на растенија!

син резевоар с черни саксии autopot

ХИДРОПОНСКИ СИСТЕМИ AUTOPOT (5)

Аеропониката е метод на одгледување во кој се користи минимална количина супстрат и корените се дирекно суспендирани во воздуопловна комора и се инјектираат дирекно со хранлив раствор. 

АЕРОПОНСКИ СИСТЕМИ (12)

Резервоари за вода

три сини резервоари flexi tank

РЕЗЕРВОАРИ (5)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 24
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»