КОШНИЧКА

0 артикла

PH И EC ТЕСТЕРИ

Тестери и тестови за мерење на киселоста (pH вредноста) на почвата, водата, растворот на хранливи материи и спроводливоста (ЕС) во хидропонични методи на култивирање. Буферни раствори, раствори за чистење и складирање при калибрација на pH и ЕС тестери

pH и EC тестери и тестови

ТЕСТЕРИ (38)

Секој инструмент за мерење бара одржување ии технички преглед дури и ако не е расипан. овој процес се нарекува калибрација. Правилно извршената калибрација ја подобрува продуктивноста, обезбедува конзистентност и компитабилност.

КАЛИБРАЦИЈА (27)

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»