Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ АКАРИЦИДИ 11 продукт(и)
АКАРИЦИДИ

АКАРИЦИДИ

Акарицидите претствауваат хемиски или биолошки соединенија со специфично дејство врз штетните пајаци, кои што ги цицаат соковите од растенијата - црвени и бели пајаци.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»