КОШНИЧКА

0 артикла

ИНСЕКТИЦИДИ

Инсектицидите се хемиски или биолошки агенси кои се користат за борба против штетните инсекти - лисни вошки, црна мува, црви и ларви, бубачки, молци, мравки итн. Имаат широк спектар на делување.

зелен и син спрей инсектицид срещу насекоми

Филтри
«1 2 3 4 5»
Page 1 of 5
«1 2 3 4 5»