КОШНИЧКА

0 артикла

ТРИМЕРИ/НОЖИЦИ ЗА ОДСТРАНУВАЊЕ НА ЛИСТНАТА МАСА

Во оваа категорија ви предлагаме најразлични алатки/ножици (за рачно отстранување на лисната маса) и тримери (електронско и механичко отстранување на листната маса), погодни за намалување на листовите и нивно целосно отстранување.

 

Користете градинарски ножици за полесно отстранување на лисјата.

 

НОЖИЦИ (11)

iPower е компанија, која што има за цел да создаде квалитетни производи со пониски цени!

ТРИМЕРИ IPOWER (1)

Trimpro производите станаа иднустриски стандард за изработување на тримери и сечење на лисјата во светот! Направени од висококвалитетни материјали и со утврдено име на пазарот, Trimpro ви гарантира квалитетна и удобна изведба.

ТРИМЕРИ TRIMPRO (8)

Тримерите Twister се наменети за непрекината работа, бидејќи потребите од човечкиот фактор се сведуваат на минимум. Зошто да ја отстрануваме рачно лисната маса со ножици, што би одзело 20 минути, кога можеме да го обработиме севкупното количество за 30 секунди?

ТРИМЕРИ TWISTER (1)

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»