КОШНИЧКА

0 артикла

ХИДРОПОНСКИ СИСТЕМИ AUTOPOT

Autopot хидропонските системи се комплетен систем кој ви овозможува снабдување на вашите растенија со вода и храна без пумпи, тајмери или електрична енергија. Притисокот од резервоарот обезбедува постојан проток на вода. Се што треба да направите е редовно да го пополнувате резервоарот за вода, додавајќи ѓубрива. Со овој систем ќе бидете во можност да ги растете сите видови на растенија!

син резевоар с черни саксии autopot

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»