КОШНИЧКА

0 артикла

ЕЛЕКТРОНСКИ БАЛАСТИ/ПРИГУШНИЦИ

Електронските баласти (пригушници) се современи баласти кои што го менуваат протокот на струја во сијалицата. Импулсот на баластот кон сијалицата е побрз, со што ја намалува потрошувачката на стуја. Електричните баласти не загреваат за време на својата работа и затоа се подобар избор од магнетните.

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

Нови продукти