КОШНИЧКА

0 артикла

АЕРОПОНСКИ СИСТЕМИ

Аеропониката е метод на одгледување во кој се користи минимална количина супстрат и корените се дирекно суспендирани во воздуопловна комора и се инјектираат дирекно со хранлив раствор. 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»