КОШНИЧКА

0 артикла

HOMEBOX EVOLUTION

HOMEbox® Evolution е кулминација на сè што знаеме за одгледување растенија во затворен простор. Создава идеално место за  гровинг во затворени услови, неспоредливо и ненадминливо до сега од било кој друг бренд за гроубоксови на светскиот пазар.

Филтри
«1»

Нови продукти