КОШНИЧКА

0 артикла

HOMEBOX MODULAR

Ако за прв пат почнете да одгледувате растенија во затворени простории, гроубоксот HomeBox Modular е одличен избор! Лесното склопување и демонтажата ги прават исклучително мобилни.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»